dimarts, 31 d’agost de 2010

Tv3, la nostra?

Avui dimarts 31/08, m'han publicat una carta al Diari de Girona. La comparteixo amb tots vosaltres en aquest espai.
Salut!
"Un diumenge més al matí, disposat a esmorzar tot llegint el nostre Diari de Girona. Ahir va jugar el nostre equip, vam guanyar 4-2 el Tenerife. Amb la il·lusió de poder veure els gols a la tele, engego el 3/24. Notícies generals, desgràcies, etc. Mentrestant els missatges que es van emetent a sota no donen cap informació relativa a els equips catalans de 2a A, mmm anem malament ja... Arribem als esports, que si la Fórmula 1, que si les motos, Ibrahimovic, els resultats i gols dels equips de Primera. S´han acabat els esports i el resultat del Girona ni els seus gols han aparegut... això sí, he vist els del Bilbao, Sevilla i València. Aquesta anècdota no és el primer cop que succeeix, i em temo que no serà l´última. Em queda el «gran» consol que tampoc han posat els gols del Barça B. Per veure els gols del nostre equip haurem d´esperar al migdia, o bé buscar-los a Internet o en una altra cadena.
Perdonin senyors de la Tele3, però són més importants els gols d´equips de 1a que els gols dels nostres equips catalans a la categoria de plata?"

1 comentari:

Marta ha dit...

felicitats!!!
He crescut amb TV3 i si que considero que és la nostra, tot i que està bé reflexionar i fer crítiques tant sobre el que és nostre com el que no ho és.