dimecres, 13 d’agost de 2008

3er fascicle: PANTERA "Far Beyond Driven"


Avui us parlaré del “Far Beyond Driven”, el tercer àlbum “conegut” dels Pantera. Personalment crec que és un àlbum molt complet, rodó, amb grans hits com “I’m broken” o “five minutes alone”, tot i que pel meu gust sempre he preferit la primera “Strengh beyond strengh”. El disc inclou una clavadíssima versió de Black Sabbath “Planet Caravan”, senzillament genial, com si els mateixos l’haguessin regravat al cap de 20 anys.
Vaig descobrir Pantera amb el seu “Vulgar display of power”, a la cara B d’una cinta del millor de La Polla Records, realment era una bona cinta. Vaig comprar el K7 del Far Beyond Driven, a la meva botiga de sempre “Moby Disk”, i tot i que el reproductor de cassete no anava massa bé, si que de seguida em va semblar una compra magnífica, ben aviat em vaig fer amb una suadera del grup i després amb l’edició en cd.
Total, i resumint, un disc que sense ell no es pot entendre el metal modern, un disc que va revolucionar i va marcar referències, almenys per a mi.
Salutacions cordials!!

1 comentari:

Eradicate ha dit...

Hola. ¿Se puede cargar tanto Pulmons Negres álbumes para mí? No puedo encontrarlos. Mi dirección de correo electrónico está en mi perfil.